MIKKY KI. ondersteunt Nouri Foundation met AED’s

MIKKY KI. draagt de Nouri Foundation een warm hart toe. We zijn daarom blij een grote bijdrage te kunnen leveren bij het plaatsen van 34 AED’s op openbare plekken verspreid over het land. Deze bijdrage is tot stand gekomen door de speciale MIKKY KI.  ‘Dream with me’-collectie. 

Voor het plaatsen van de AED’s werkt de Nouri Foundation samen met de Hartstichting. Bij de plaatsing van de AED’s ligt de focus op locaties waar deze niet vanzelfsprekend aanwezig zijn. Met het creëren van een veilige omgeving zorg je ook dat niemand aan de zijlijn staat. ‘’Je kunt er een leven mee redden, kijk maar naar Christian Eriksen. Iedereen kon zien hoe belangrijk snelle reanimatie en inzet van een AED is’’, zegt Abderrahim Nouri, oudste broer van Abdelhak. 

Daarnaast is het belangrijk dat mensen weten hoe ze een AED moeten gebruiken. Daarom zal de Nouri Foundation naast het plaatsen van AED’s ook cursussen verzorgen om sportbegeleiders uitleg te geven over het gebruik van een AED. het aantal AED’s verwijst naar het rugnummer van Abdelhak ‘Appie’ Nouri.

Nouri Foundation